Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

πάλι εκεί εσύ;

Όπως όλοι καταλάβαμε, επανήλθα στον τόπο του εγκλήματος. Από τον μάτλοκ έως και τα σι εσ άι μαϊάμι έχω διδαχθεί ότι ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, άλλωστε.


Εδώ, όταν κάποτε η γη ήταν επίπεδη, έζησα τριανταπέντε ζωές.

Θα μπορούσα να γράφω συνεχώς για αυτό το μέρος.

αν έδινα συμβουλές στον εαυτό μου πριν από αυτό το συγκεκριμένο ταξίδι θα μου έλεγα:
@πήγαινε παρέα με κάποιον που τρώει ινδικά, κινέζικα, γιαπωνέζικα, ταϋλανδέζικα, βιετναμέζικα, ειδάλλως θα ξεφραγκιαστείς αν μείνεις πολλές μέρες- υπάρχει βέβαια πάντα κάπου κάποιο πάμφθηνο και εξαιρετικό ιταλικό να ξετρυπώσεις- δύο μακαρονάδες και δύο καταπληκτικά κιάντι δώδεκα ευρώ, ο ιταλός τρελάθηκε..
@μη δείχνεις πολύ βερολινέζα (ωωωωωω καλά τώρα:-) γιατί θα σε ρωτάνε για οδηγίες- μα συνεχώς;- και θα στέλνεις τον κόσμο αλλού γι' αλλού, γιατί νομίζεις πως τό 'χεις, αλλά λίγο τα χρόνια που περνούν, λίγο ο γερμανός που σου έχει πάρει τα μυαλά.. ευτυχώς που είσαι "πυξίδα"- δεν έχεις κερδίσει τυχαία αυτό το παρατσούκλι- και δεν χάνεσαι τουλάχιστον η ίδια..
@όταν χιονίζει βάλε αντιηλιακό γιατί εκείνο το θαυμάσιο μπρονζέ χρώμα δεν το παίρνεις μόνο από σολάριουμ στο friedrichshain με 4 ευρώ τα είκοσι λεπτά της ώρας..
@πάρε και μάσκα οξυγόνου μαζί γιατί στα μέρη που καπνίζουν, οι μη καπνιστές δύσκολα επιβιώνουν... αλήθεια τώρα.. στο cinema κόντεψα να βγάλω καρκίνο στον πνεύμονα σε δύο μόλις ώρες..
@πάρε μαζί κάποιον που έχει ξαναπάει στο ακουάριουμ, γιατί έχεις πάει περίπου είκοσι φορές- με κάθε έναν που σε επισκεπτόταν όταν ζούσες εκεί.. και τα μεδουσάκια είναι ακόμα τα ίδια (τουλάχιστον γλυτώσαμε τα ζα- έκανε πολύ κρύο και έπεισες τον συνταξιδιώτη σου να μην ξαναδείς τους γορίλες- άραγε αυτός με τα ράστα ζει ακόμα; προτιμώ να πεθάνω με την απορία παρά να πάω μία ακόμα φορά στο ζωολογικό κήπο του βερολίνου)
@πάρε από τα kaiser's τουλάχιστον δεκατρείς lindt παραπάνω από αυτές που θέλεις να φέρεις πίσω- ναι, μάλλον θα τις φας σε ώρες λιγουρίτσας μέσα στο κρύο..
@τα πάρτυ του karrera στο magnet θα σου φανούν για παιδάκια στο κίντεργκάρτεν- κάποτε θα σας πω και για το bastard, όπου γνώρισα τους killers και πήγα μαζί τους σε πριβέ πάρτυ στο kreuzberg και τότε αποφάσισα ότι θα γινόμουν γκρούπι αλλά δυστυχώς είχα μάθημα την επόμενη και δεν μπορούσα να τους ακολουθήσω στη συναυλία της Στοκχόλμης (το είπα ότι έχω ζήσει μεγάλες στιγμές στο βερολίνο, nö?)
@πήγαινε καλύτερα όταν δεν θα έχει παντού αστυνομία με πολυβόλα, αφού επίκειται κατά τα λεγόμενα της κυβέρνησης επίθεση, γιατί όταν η μαλάκω εκείνη ανάψει τσιγάρο στο δωμάτιό της και αρχίσει ο συναγερμός του ξενοδοχείου, μάλλον θα χεστείς πάνω σου περιμένοντας την καλωδιωμένη ταλιμπάν να μπουκάρει στο δικό σου δωμάτιο και να σε ανατινάξει και είτε θα χάσεις κάποια χρόνια ζωής, είτε μία γαμορυτίδα- ελαφριά βέβαια!!- θα κάνει την εμφάνισή της ανάμεσα στα φρυδάκια σου και κρίμα είναι γιατί είσαι νέα και πρέπει να είσαι φρέσκια σαν ......(προσθέστε ζαρζαβατικό κατά βούληση)
@κάνε αποτρίχωση γιατί έχεις χωρίσει ήδη κάτι μήνες και όλο και κανά θαύμα θα συμβεί- έταξες τίποτα στο γκεντέχτνις κίρχε, ανάμεσα σε κάριβουρστ και γκλουβάιν????????

δεν υπόσχομαι ότι οι επόμενες τρεις -τουλάχιστον- αναρτήσεις δεν θα αφορούν πάλι το βερολίνο...
άλλωστε το ομολογώ: ανήκω σε αυτούς ;-)




2 σχόλια:

amalthia είπε...

είσαι καύλα και εσύ..χιχιχιχιχι

Jerry Jedelou είπε...

αμάλθεια...
ανταποδίδω το κοπλιμάν :-) και έχω να δηλώσω επίσης ότι είσαι γυναίκα φίνα ντερμπετέρισσα!!