Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ολ σταρ

Τα παλιά μου κόκκινα-φυσικά- σταράκια τα πέταξα, τρύπια και αποκαμωμένα πια, φεύγοντας από το σπίτι μου στο βερολίνο. Από τότε άρχισαν να συμβολίζουν για μένα την απόλυτη ελευθερία που έχασα- ή πέταξα; - γιατί η επιστροφή μου στην Ελλάδα συνέπεσε με ανάληψη πολλών άλλων ευθυνών- μωρά, δουλειά, σπίτι κλπ. Πάνε 5 χρόνια που γύρισα και όλο αυτό το διάστημα δεν είχα άλλο ζευγάρι.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ!
ΝΑΙ! ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!

Το Σάββατο πήγα να πάρω παπουτσάκια στο μικρούλι μου, γιατί η πατουσίτσα του αρχίζει και μεγαλώνει επικίνδυνα- νομίζω ότι παίρνει και "αντρική μυρωδιά"( έλεος, μέχρι τώρα κάλτσες φόραγε, δηλαδή στα 15 τι θα γίνεται παναγίτσα μου!). Εν πάσει περιπτώσει δεν του χώραγαν αυτά που είχε και επειδή με μπρίζωσε η μάνα μου "τι θα βάλει το παιδί το τριήμερο" λες και θα παει στο πατρινό καρναβάλι το μωρό ενός έτους- μόλις περπάτησε- έσπευσα να του πάρω αθλητικα. Όπως καταλαβαίνεις η μανούλα είδε ένα καταπληκτικό μπορντοροδοκόκκινο ζευγάρι σταράκια με ροζουλί κορδόνια και όπως μου δήλωσε ο πωλητής, πετροπλυμένα και με ανατομικό καινούριο τέτοιο- πως το λένε- από μέσα.
Αποφάσισα φυσικά να τα πάρω και να δω με καινούριο μάτι μία εναλλακτική μορφή της ελευθερίας μου, που μπορεί να μην είναι πια απόλυτη, είναι όμως ανατομική και την έχω φέρει στα μέτρα μου για να την απολαμβάνω χωρίς να με ενοχλεί, να την προσαρμόζω και σε άλλες επιθυμίες, που εμπεριέχουν αυξημένες ευθύνες, γιατί δεν είναι όλη η απόλαυση της ζωής στην έλλειψη ευθυνών.. Δεν θα υπεισέλθω σε εννοιες λέξεων και φιλοσοφία του τύπου "μα και η απόλυτη ελευθερία έχει ευθύνες" γιατί άλλο παντελάκη μου και άλλο παντελή μου (ελπίζω να εννοώ το ίδιο με την παροιμία).
Φοράω τα καινούρια μου ανατομικά, γιατί περνάει η ηλικία και αρχίζουν οι αρθρίτιδες, και μπορντοροδοκόκκινα, γιατί τώρα πια ξέρω τις αποχρώσεις των χαλιών της γνωστής χαλιά-παρουσιάστριας (ωχ μπέρδεψα τους τόνους) σταράκια και είμαι ελεύθερη!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη!
Σε φιλώ!

11 σχόλια:

Vany είπε...

Ποια αρθρίτιδα καλέ;Σιγά μη χρειαστείς και Π μαζί με τα σταράκια. Ξέρεις,όταν μεγαλώσεις πολύ, σου δίνουν σταράκια με σχέδια επάνω. Πως φοράνε οι μικροί με νεκροκεφαλές και άλλα τέτοια; Των ηλικιωμένων είναι με μασέλες και χάπια...

alex from planet Mab είπε...

Αααααααααχ τι ωραίο τι ωραίο :)
Μεγειά τα σταράκια!!! Καλά ανατομικά τρεξίματα, καλό άπλωμα στον ήλιο όταν βρέχονται από τις Μαρτιάτικες βροχές, καλά παράλληλα βηματάκια στην άμμο μαμάς-μικρού :)

Jerry Jedelou είπε...

@Vany
Ε σιγά σιγά, όλο και κάτι θα αρχίσουμε να έχουμε..!
Προτιμώ το χάπι από τη μασέλα πάντως!

@alex
Ευχαριστώ! για όλες τις εικόνες.. Αυτά είναι λόγια ...σταράτα!

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

αχ τέλειααααααααα :)

μεγειά ρεεεε!

ουφ μακάρι,να χω κι εγώ σταράκια κι όταν μεγαλώσω :)

φιλιάααα τζέρυ:**

Vany είπε...

Αποστολή εξετελέσθη.Αναρτήθηκε ήδη ο πιο μαλάκας έρωτάς μου. Αναμένω... έχει πολύ ζουμί το θέμα!

mahler76 είπε...

εγώ πήρα σταράκια πρώτη φορά πριν 2 χρόνια και τώρα φοράω σχεδόν μόνο τέτοια. Αγαπάμε σταράκια.

Jerry Jedelou είπε...

@ το κορίτσι που ήθελε πολλά:
ευχαριστώ βρεεεεεε
κι εσύ σίγουρα θα έχεις και όταν μεγαλώσεις καλέ, φαίνεται! ( το "κι όταν μεγαλώσω" με σκότωσε...!!! χαχαχαχα)

@vany
θα ανατρέξω το συντομότερο! Ραντεβού στους δρόμους!

@mahler76:
αγαπάμε σταράκια βέβαια, φυσικά, εννοείται, γιαβόλ!

Mamouli είπε...

Πόσο πολύ σε νιώθω!

Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα και εγώ στην μικρή μου τα πρώτα της σταράκια. Ροζ με φούξια κορδόνια (δε συγκλονίζομαι με το φούξια, αλλά τι να κάνουμε).

Από την ημέρα που της τα πήρα, δε φοράει τίποτα άλλο εκτός από αυτά. Έχει πάθει έρωτα. Σε τέτοιο σημείο που θέλει να κοιμάται με αυτα!

Σταράκια... all time classics...

Υ.Γ. Έτσι μου έρχεται να πάω να πάρω και εγώ ροζ σταράκια. Να είμαστε ασορτί.

Jerry Jedelou είπε...

@Mamouli
Ναι κι εμείς (όλη η οικογένεια!) είμαστε φαν!
Πάρε τα ανατομικά καλέ να δεις την υγειά σου!

Aurangel είπε...

All star shoes!
Πάντα στην μόδα,
πάντα στην ντουλάπα
πάντα στο δρόμο!

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Jerry Jedelou είπε...

@aurangel
Ευχαριστώ πολύ!!
Κάνεις και διαφημίσεις καλέ;