Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Θετική ενέργεια, ριμέμπερ;

Στο σχολείο ήσουν από αυτές που διάβαζαν μέχρι τη σελίδα 75 και έπεφτε η 76. Στο πανεπιστήμιο δεν πέρασες κανένα μάθημα που δεν διάβασες, επειδή απλά έτσι σου έκατσε- ποτέ δεν καθόταν. Δεν έχεις κερδίσει ποτέ ούτε λεμονοστύφτη στη λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. Δεν είσαι ακριβώς άτυχη (επειδή δεν θέλεις να πιστέψεις ότι όλα τα φέρνει η τύχη ή ότι τελοσπάντων κάτι κουμαντάρεις κι εσύ στη ζωή σου γιατί αλλιώς θα έλεγες με σιγουριά: γκαντέμω). Ας πούμε λοιπόν απλά ότι τα πράγματα δεν σου έρχονται και πολύ "εύκολα". Ότι για κάθε τι που καταφέρνεις έχεις κοπιάσει πολύ για αυτό. Και ας το αφήσουμε εκεί.

Και έρχεται μία στιγμή στη ζωή σου που βρίσκεις να παρκάρεις δευτέρα μεσημέρι δίπλα στο σταθμό του μετρό. Εντάξει, έτυχε, λες. Μία φορά στα δέκα χρόνια αυτό. Την επόμενη μέρα καπάκια ξαναβρίσκεις. Μα καλά, σκέφτεσαι, να παίξω κι ένα λόττο. Μέχρι που κάθε μέρα πια βρίσκεις να παρκάρεις εκεί που θες συν πλην 50μέτρα. Τότε το πιάνεις. Κάτι έχει αλλάξει. Θυμάσαι παρεμπιπτόντως ότι σταμάτησε να έρχεται η περίοδός σου κάθε φορά την ημέρα που ξεκινάς για ταξίδι. Ωχ! Και ναι, η δουλειά άρχισε να τσουλάει. Μέχρι που κληρώθηκες δικαστική αντιπρόσωπος για πρώτη φορά μετά από 4 συνεχόμενες αιτήσεις προτίμησης. Ναι. Μάλλον αυτό είναι. Η θετική ενέργεια. Δεν φοβάσαι πως δεν θα βρεις να παρκάρεις, δεν το σκέφτεσαι καν. Είσαι σίγουρη πως θα βρεις. Και βρίσκεις.. Αμάν, ναι! Και Σάββατο βράδυ κάτω από το 6dogs- ε αυτό παραπάει..
Θετική ενέργεια, ριμέμπερ; Το ποτήρι γεμάτο και όχι καν μισογεμάτο;
Θετική ενέργεια.

Φέρτε μου να γράψω εξετάσεις. Είμαι σίγουρη πως θα πέσει η σελίδα 75.

8 σχόλια:

kathysteras είπε...

Αφού δεν αναφέρες κανά the secret ή τον γιώργο τσαλίκη καλά τα πας. Κατά τ'άλλα και εγώ θετική ενέργεια έχω άλλα μόνο ότι αναφέρεις στην αρχή μου τυχαίνει τόσα χρόνια. Α, όχι ψέμματα έτυχα το φλουρί φέτο. Ναι, ναι μου κάνει κάτι τέτοιες πλάκες ώρες, ώρες να νομίζω ότι ο νέος χρόνος θα πάει καλύτερα. Είναι αυτός ένας....

amalthia είπε...

μάλλον άλλος ήταν ο γκαντέμης δίπλα σου...χιχιχιχι!

Jerry Jedelou είπε...

@ κάθυ
έπρεπε να γκουγκλάρω τον τσαλίκη για να καταλάβω τι εννοείς :-)
θα στείλω λίγα θετικά βάιμπς και κατά κει μεριά

@αμάλθεια
δεν ήθελα να το πω!
αλλά αφού το λες εσύ τα χέρια μου είναι καθαρά χιχιχι!!

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

τέλεια :)

έτσι ρεεε και θα περάσω και μάθημα που δε θα διαβάσω φέτος!

φιλιά καλό μου :*

Amélie Melon είπε...

Μπράβο μπράβο θετική ενέργεια και χαμόγελο.. Και να όλα αλλάζουν! Στέλνε vibes παντού!! :)

Jerry Jedelou είπε...

@ κοριτσάκι
όλοι αδιάβαστοι παιδιά φέτος θα τα περάσουμε όλα!!!

σε φιλώ

@αμελί
τσάκω θετικά βάιμπς!!!!!!!!!
και σπρεντ ιτ αράουντ!!!!!!

Manouli είπε...

Σήμερα μου είπαν να πάω στο 6dogsπου παίζουν live κάτι φίλοι μου και ενώ θα πήγαινα σίγουρα, πριν από 2 ώρες μου έσπασε το δόντι από ένα (γαμο)σπόρο που είχε το (γαμο)πολύσπορο ψωμί που αγόρασα (ήθελα να κάνω και καλά υγιεινή διατροφή, μη χέσω!)!

Εμένα σήμερα η θετική ενέργεια με μούντζωσε πανηγυρικά!

Jerry Jedelou είπε...

ρε μανουλομάνουλο πού είσαι εσύ;
γυρνάς ξεβράκωτη στους δρόμους;;;;
καλώς επέστρεψες...:-)