Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Παρατήρηση

Για να περιηγηθείς στον κόσμο μιας γυναίκας χρειάζεσαι συμβουλές, οδηγίες, χάρτες, GPS και παρ' όλα αυτά μάλλον θα χαθείς πάλι. Αν είσαι άντρας φυσικά... Το ξέρω και το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να εισέλθουν οι άρρενες σε θηλυκά μυαλά. Αλλά όχι και να πετάτε μονίμως αετό...(όπως πολύ εύστοχα και περιγραφικά μου δήλωσε κάποτε το Δεσποινάκι)
Χθες η φίλη μου προσπαθούσε ανάμεσα σε φρουτόκρεμες και μπιμπερό να μου διηγηθεί ένα σκηνικό με κάποιον που έχει ερωτευτεί. Φίλοι από χρόνια, την είχε καλέσει μαζί με άλλους το καλοκαίρι στο εξοχικό του σε ένα νησί. Η κοπέλα του, παρούσα, αντιλήφθηκε άμεσα τη χημεία στον αέρα και όλο το σπίτι μπήκε σε κατάσταση συναγερμού και ψυχρού πολέμου. Αυτός φυσικά, δεν κατάλαβε τίποτα. Βόδι. Έτσι ακριβώς όπως το λέω: Β Ο Δ Ι.
Έλεος, βάλτε το και λίγο να δουλέψει. Να έχει και λίγο ενδιαφέρον η υπόθεση. Δηλαδή όποια σας γουστάρει, ερωτεύεται, αγαπάει κλπ. πρέπει να το βγάζει ταμπέλα? Πιάστε λίγο τα κύματα στον αέρα, τολμήστε (το πολύ πολύ να φάτε τα μούτρα σας, και τι έγινε, όλοι το παθαίνουμε ενίοτε), αναρωτηθείτε...
Σας φιλώ, σας αγαπώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: